Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk

SEVEN DM Motocross leverede action på Yamaha Park

MotoCross
09/09/19

Motorcykel Clubben Svendborg og Yamaha Park lagde underlag til en spændende 5. afdeling af SEVEN DM Motocross denne weekend, hvor publikum fik action for alle pengene.

Efterhånden som sæsonafslutningen nærmer sig, spidser kampen i SEVEN DM Motocross til. Og søndagens 5. afdeling på Yamaha Park i Svendborg bidrog i den grad til spændingen om, hvem der ender med at tage 2019-trofæerne med hjem - intet er afgjort endnu.

(Foto: MX-INDEX)

I MX1-klassen var der forud for løbet i Svendborg kun et enkelt point, der skilte nr. 1 og 2 i toppen af tabellen. Bedste mand på dagen på Yamaha Park blev Nichlas Bjerregaard, med Stefan Kjer Olsen og Mathias Gryning på hver sin side på podieskamlen. Jakob Kjær Nielsen tog en 4. plads på dagen og måtte dermed overlade den røde nummerplade, som symboliserer den samlede føring i klassen, til Stefan Kjer Olsen. Stefan Kjer Olsen fører nu med 16 point foran Jakob Kjær Nielsen, her hvor der er en enkelt afdeling tilbage af serien. 5. pladsen på dagen tog hjemmebanekøreren Rasmus Johansen fra Motorcykel Clubben Svendborg sig af.

I MX2-klassen kom Glen Meier til Svendborg med den røde nummerplade, og takket være et solidt forspring, kunne han også tage den med sig derfra igen, selvom hans placering på dagen blev som nr. 4. Benjamin Strate var hurtigst i Svendborg, og med sejr i første heat og en 2. plads i andet heat, tog han den samlede sejr på dagen og rykker op på 3. pladsen i den samlede stilling. Mads Sjøholm og Mike Underbjerg Lauritsen tog sig af henholdsvis 2. og 3. pladsen på dagen. De samme to kørere indtager 2. og 4. pladsen i den samlede stilling.

Også i Junior125-klassen er der spænding til det sidste. Sølle 3 point var der mellem 1. og 2. pladsen, inden det gik løs i Svendborg - Tobias Caprani tog sejren på Yamaha Park og rykkede samtidig op på 1. pladsen i det samlede regnskab. Kasper Dehnhardt og William Kleeman tog sig af henholdsvis 2. og 3. pladsen. William Kleeman ligger pt. nr. 2 samlet, 5 point efter Caprani. På tredjepladsen ligger Zander Albertsen, to point efter Kleeman.

Fighterprisen fra Black Sheep MX Soap gik til Magnus Smith efter en imponerende arbejdsindsats i MX2-klassen.

D. 22. september afgøres det hele i Sønderborg, når sæsonens 6. og sidste afdeling af SEVEN DM Motocross afvikles på Nybølbanen hos Sønderborg Motor Club.