Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.

Superbike - DK

Stor succes for Steven og Simon Tirsgaard til DM Superbike på Padborg Park ved Night Race

28/08/19

Anden afdeling af DM Road Racing i Superbike – Supersport med 4 løb blev afviklet sammen med Night Race på Padborg Park under helt perfekte forhold med høj sol og mange tilskuere på lægterne.

Teamets 2 kørere brødrene Steven og Simon Tirsgaard kørte som sædvanlig på deres BMW S 1000 RR - maskiner.
(Foto: Adwerk.dk)

Steven vandt sikkert alle 4 løb med lillebror Simon lige så sikkert på 2. pladsen. Det var kun i det fjerde løb lidt spænding, idet Steven fik en rigtig dårlig start, hvor han dumpede ned på 6. – 7. pladsen med Allan Howard Christiansen i føring de første omgange, men det ændrede sig, idet Simon overtog føringen inden de alle blev indhentet af Steven, der overtog styringen i løbet og sejrede sikkert efter nogle konstante hurtige omgangstider.

Steven kører meget suverænt i øjeblikket med direkte kurs mod det Danske Mesterskab i Superbike efter sejre i de første 6 løb. Lillebror Simon har som bekendt vundet det Danske Mesterskab de 2 foregående år, men han vil helt sikker ikke give sig uden kamp om DM titlen 2019.

Vi havde besøg i teamet af sponsorer og mange gæster i løbet af de 2 dage på Padborg Park, hvor vi havde mulighed for at give dem oplevelser under løbene samt i Ryttergården til en god snak med kørerne. Den store opbakning giver ikke mindst kørerne, men alle i teamet en rigtig god følelse i kroppen.

Uden den store støtte fra vores sponsorer er det ikke muligt at præstere på dette niveau, derfor skal der lyde en stor tak til dem alle.

Stillingen i DM Superbike:
1 Steven Tirsgaard 150 point
2 Simon Tirsgaard 120 point
3 Allan Howard Christiansen 84 point

Næste DM - afdeling køres på Anderstorp Raceway, Sverige, den 7. og 8. september sammen med det Svenske Mesterskab i Superbike.