Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk

Pirelli World Challenge

Christina Nielsen ønsker en stærk afslutning på Pirelli World Challenge

World Challenge
12/09/15

Christina Nielsen stiller søndag til start i sæsonens sidste afdeling af den stærke amerikanske GT serie Pirelli World Challenge, der afvikles på Laguna Seca i Californien. Efter at have taget sæsonens første sejr i GTA klassen ved seneste afdeling på Sonoma, ser Christina frem til endnu et stærkt løb, når hun stiller til start for TRG Aston Martin Racing på den kuperede racerbane.

Christina Nielsen har tidligere på året kørt på den svære bane i en afdeling at TUDOR United Sportscar Championship, hvor hun fører mesterskabet, og hun håber at erfaringen med banen kan give hende en fordel, selvom hendes Aston Martin V12 Vantage ikke er i samme konfiguration i de to løbsserier.

Christina Nielsen
(Foto: Brian Cleary)

”Vi havde en god pace, da vi kørte på banen i TUDOR-serien tidligere på året. Reglerne for bilerne er dog forskellige i de to løbsserier, men jeg tror på, at vi kan få endnu en god weekend, hvis vi finder et godt set-up på min Aston Martin” forklarer Christina Nielsen fra Californien.
”Varmen er dog unaturligt høj i dagene op til løbet og skulle ændre sig til søndag, så det kan godt være rigtig svært at forudsige, hvad det betyder for bilens opsætning. Men jeg glæder mig rigtig meget til løbet. Banen er næsten hjemmebane for TRG Aston Martin Racing, så vi får masser af VIP gæster og sponsorer på besøg og dermed masser af opbakning. Jeg kan dog slet ikke forstå, at vi er nået til sidste løb i Pirelli World Challenge. Jeg synes sæsonen er gået vildt stærkt, men jeg håber virkelig at slutte af med et topresultat, selvom jeg ved der bliver hård kamp om det, da alle ønsker at slutte sæsonen på toppen”.

Løbet afvikles søndag kl. 13.35 lokal tid, kl. 22.35 dansk tid. Løbet kan se live på world-challengetv.com hvor udsendelsen starter kl. 22.05

Efter weekendens afdeling af Pirelli World Challenge har Christina Nielsen to løb tilbage i TUDOR United Sportscar Championship, hvor hun skal forsvare sin føring i GTD mesterskabet. De to løb afvikles den 19. september på COTA i Texas og finaleløbet er 10 timers løbet Petit Le Mans på Road Atlanta den 3. oktober.