Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk

Insight Racing ser frem til sæsonens højdepunkt

Blancpain GT
Endurance Series

23/07/13

"Total 24 Hours of Spa" byder snart velkommen til det danske racing team, Insight Racing, der ser frem til at forbedre deres syvende plads fra 2012 udgaven af løbet.

Med 72 deltagere er "Total 24 Hours of Spa" det største løb, og et af de højest rangerede 24 timer løb, ikke mindst når man ser på konkurrencen mellem de 70 biler der deltager i FIA GT3 klassen. "Total 24 Hours of Spa" er sæsonens fjerde løb i Blancpain Endurance serien.

De danske kørere Martin Jensen og Dennis Andersen, vil endnu en gang stille op sammen med briten Iain Dockerill. Trioen sikrede sig en syvende plads i 2012 løbet. En placering som holdet, der har hjemme i Hedehusene lige uden for Roskilde, meget gerne vil gentage eller gøre endnu bedre i det kommende udholdenhedsløb i Belgien.

Insight Racings Flex Box Ferrari 458 Italia ved løbet på Paul Ricard
(Foto: Gary Parravani)

Teamets Ferrari 458 Italia er blevet genopbygget siden sidste løb på Paul Ricard i Frankrig, og holdet er godt forberedt på det hårde 24-timers løb på rutschebanen Spa-Francorchamps.

Martin Jensen, kører og Team Manager:
"Vi har genopbygget bilen helt, siden det sidste løb, holdet og kørerne er alle klar til udfordringen, og vi ser meget frem til løbet. Vi vurderer dette løb meget højt - Det er ikke 24 timers Le Mans, men det er helt sikkert deroppe og der er meget konkurrence om placeringerne, med 70 biler i samme klasse.

Vores mål for i år er en bedre placering end sidste års løb, hvilket var vores debut i et 24 timers løb som en race team. Ligesom sidste år, vil vi give alt hvad vi har, og vi håber at klare os bedre end i 2012.

Når det er sagt, så er der 72 biler på banen, så det vil blive meget travlt, hvilket er cool. Konkurrencen er hårdere end sidste år, med endnu flere fabrikshold derude, så det vil blive svært - en stor udfordring. Men vi ser frem til det.

Martin Jensen i paddock på Paul Ricard

Vi har haft en test dag på Spa-Francorchamps, op til løbet. Testen gik godt, omend vi havde regn det meste af dagen. Men i Ardennerne er vi garanteret regn på et tidspunkt i løbet af 24-timers løbet, så nu vi er også godt forberedt til det. Både Dennis (Andersen) og Iain (Dockerill) fik kørt en masse omgange i bilen, og holdet har fået et godt sammenhold - hvilket vi kan takke vores sponsorer for, der har fulgt os på denne rejse. "

Tidsplanen for fjerde runde af Blancpain Endurance Series på Circuit Spa-Francorchamps: