Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk

Formel 3 German

Marco Sørensen, 1 & 2 i weekendens Tyske Formel 3

Formel 3 DE
05/09/11

Med henholdsvis en sejr og en anden plads i weekendens to løb om det Tyske Formel 3 mesterskab, så må denne weekend betragtes som godkendt.

Den 20-årige nordjyske racerkører Marco Sørensen kunne for 13. gang ud af 14 mulige igen i dag søndag bestige podiet i det Tyske Formel 3 serie. I modsætning til i går, hvor han vandt løbet, så måtte han dog i dag i weekendens andet løb på Euro-Speedway syd for Berlin, nøjes med andenpladsen. Men de mange podie placeringer er lidt af en bedrift i sig selv, og beviser hvor stabilt den unge nordjyde har været igennem sæsonen.

Marco udtaler, at han vidste han skulle tage starten hvis han skulle vinde dette løb. Min bil var simpelthen ikke hurtig nok til, at jeg ville kunne hænge på den mesterskabsførende Richie Stanaway. Så hvis jeg, lige som i går, kunne tage ham i starten, så skulle jeg også nok holde ham bag mig. Men der opstod noget kaos i starten, hvor Tom Blomquist og Alon Day kolliderede. Tom Blomquist måtte efterfølgende flyves med helikopter til hospitalet. Dette bevirkede, at vi kørte de første 15 minutter efter safety car og mine muligheder for at lægge pres på, mens dækkende var kolde forsvandt hermed op i luften. De mange podie placeringer har dog åbnet nogle døre, som jeg nu håber at kunne gøre brug af, siger Marco