Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk

World Touring Car Championship

Straf til Kristian Poulsen

WTCC
22/07/10

Brands Hatch banen lagde i weekenden asfalt til seneste runde i World Touring Car Championship. Og der var som vanligt masser aktion og spænding på banen under de 2 løb. Men nogen af de aktioner som blev foretaget på asfalten har nu afstedkommet at et par kørere har fået tildelt straffe, heriblandt Kristian Poulsen der er blevet degraderet i placeringen.

To kørere fik straffe efter weekendens kørsler på Brands Hatch banen i England i WTCC serien. Og begge fik tildelt straf på 30 sekunder. Chevrolet køreren Alain Menu fik sin straf for i første løb, meget pludseligt at bremse bilen ned lige før målstregen for at sikre sig pole position til søndagens andet løb. For Alain Menu betyder de 30 sekunder at han dumper fra 7. pladsen til en placering som nr. 22.

Kristian Poulsen er dømt for at begynde at overhale for tidligt da en safetycar periode blev afsluttet. Også han har fået 30 sekunders straf, hvilket for ham betyder at han fra en placering som nr. 15 dumper ned som nr. 23.

Alain Menus tilbagerykning betyder at den flerdobbelte verdensmester Andy Priaulx i regnskabet bliver noteret for 2 points mere, og forskellen til den førende kører nu er på 28 points.