Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk

Brødrene Schilling score podium placeringer

Formula Renault
2.0 NEC

19/04/10

- til første afdeling NEC mesterskabet
Det startede godt ud for de danske/thailandske brødre til første afdeling af NEC-cupen i Formel Renault 2.0, 2009 edition klassen.

Den 15. april blev dette weekends løb skudt i gang, Dear var hurtigst i begge af de 2 teste inden løbet kvalifikation, og Danien i top 5.

Kvalifikationen blev kørt fredag den 16., og der handlede det om at sætte 2 hurtige tider, da den anden hurtigste tid er afgørende for startplaseringen i race 2.

Det lykkedes Dear at få sat en anden hurtigste tid og en hurtigste anden hurtigste tid, det ville sige at han skulle starte 2. til race 1 og 1 til race 2.

Danien satte fjerde hurtigste tid og anden hurtigste anden hurtigste tid, hvilket vil sige at han skulle starte 4 til race 1 og 2 til race 2.

Race 1 blev kørt lørdag den 17.
Det var Dears første løb i en formel bil, og man kan sige at han tog det med stil, da han allerede tog føringen efter første omgang og derefter holdte den hjem gennem de 25 minutter løbet varede.

(Foto: Team Leks Thai Racing)

Det blev et lidt mere kompliceret løb Danien som startede på 4. pladsen, efter mindre end 2 omgange lykkedes det ham at kæmpe sig om på en 3. plads, som nogle få omgange efter blev til en 2. plads.
Men så blev begyndte dækkende at blive for varme, så han ikke kunne køre optimalt, hvilket gjorde at han tabte en placeringen.

Det er anden gang de er ude og køre i år og med en 1. og 3. plads i det første løb kan det ikke blive meget bedre.

I race 2, der blev kørt søndag den 18, startede Dear 1som nummer 1 og Danien som nummer 2.

Dear førte løbet indtil anden sidste omgang, han mistede sin placring fordi at der var nogen der kørte sammen foran ham, så han måtte tage farten af og derfor kom nummer 2 op til ham og ovehalede ham.

Danien spandt af da han lå 3. man endte alligevel på en 5. plads.

Både Danien og Dear kører for det det danske KEO Racing team, det er det eneste danske Formel Renault 2.0 team.