Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk

DTM

Barcelona - race - resultat

DTM
20/09/09

DTMDTM løbet på Circuit de Catalunya i Spanien blev en stor triumf for Audi teamet, samt en ligeså stor oprejsning for Tom Kristensen der sammen med teamkollega Timo Scheider hjemkørte en flot 1-2 sejr til Audi Sport Team Abt.
Teamindsatsen gav Timo Scheider sejren 2,157 sekund foran Tom Kristensen, dermed udbyggede Scheider sin føring i mesterskabet, hvor Kristensen indtager 7. pladsen.

På 3. pladsen og dermed også på den sidste af podieplaceringerne kom endnu en Audi kører, det var Martin Tomczyk fra Audi Sport Team Abt Sportsline.

Gary Paffett og Bruno Spengler på 4. og 5. pladserne var de to bedst placerede Mercedes Benz kørere, de stillede til start for henholdsvis Salzgitter AMG Mercedes og Mercedes-Benz Bank AMG teamne.

Feltets anden danske deltager, Christian Bakkerud fra Team Kolles og Heinz Union teamet sluttede løbet en omgang bag vindende Timo Scheider, samt på løbets 17. plads - en omgang foran teamkollega Johannes Seidlitz fra Tyskland.