Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk

Nürburgring - Race 1

Formel BMW
Euro

12/07/09

Michael K. Christensen vandt første løb på Nürburgring foran brasilianeren Felipe Nasr og har således overtaget førerpladsen i mesterskabet, men der er kun et forspring på 4 point ned til Felipe, her hvor halvdelen af sæsonen er ved at blive afviklet. Den anden danske deltager Mikkel Mac sluttede på 20. pladsen

På trods af en skidt start, hvor Michael faldt adskillige pladser tilbage, lykkedes det ham alligevel at køre sig frem til spidsen og efter 6. omgang passerede han Felipe Nasr og holdt føringen resten af løbet. Michael kørte også løbets hurtigste omgang i tiden 2:06.412

Til søndagens løb starter Michael fra 3. position, forhåbentlig er farten også med ham i dette løb, Felipe Nasr bedyrede efter første løb at hans bil gjorde knuder og dermed ikke var helt så hurtig og det nok skulle blive fikset til andet løb.