Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk

World Touring Car Championship

Valencia - race 2

WTCC
31/05/09

Hele weekenden har det været SEAT kørerne der har domineret i World Touring Car Championship kørslerne på Valencia banen, men i det andet løb slog BMW kørerne igen og tog de to første pladser. Det var brasilianeren Augusto Farfus Jr. der kom i mål som vinder, og 0,5 sekund bag ham kom Jörg Müller fra Tyskland på 2. pladsen.
Sejren er den første til BMW i denne sæson!

Den italienske SEAT kører Gabriele Tarquini krydsede målstregen på 3. pladsen, lige knapt 5,5 sekund bag den vindende BMW.

For Chevrolet kørerne var det ikke just deres bedste placeringer i år, hurtigst bland dem var Alain Menu på 12. pladsen.
Bedst placerede Lada kører var endnu en gang Viktor Shapovalov der sluttede på 21. pladsen.

Efter at være udgået i det første løb, startede danske Kristian Poulsen i bagerste række, og han kæmpede sig i løbet af de 13 omgange som løbet strakte sig over op på 20 pladsen generelt.