Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk

ADAC
Formel Masters

08/09/08

Efter en suveræn kørsel i 9. og 10. afdeling af Formel ADAC på Lausitzring ved Berlin, bliver Marco Sørensen på seriens officielle hjemmeside, kaldet seriens sensation i denne week-end.

Med pole-position i kvalifikationen til de 2 løb, havde Marco allerede skabt første del af sensationen lørdag, endda på sin 18 års fødselsdag. Så der må have været højt skum i Marco-racing lejren.

Efter lidt tumult i starten til det første løb, faldt han tilbage til en 8. plads. Men kæmpede sig i løbet af de 15 omgange op på 2. pladsen, der med et par løbsomgange yderligere kunne være blevet til en sejr.

Søndag overlod Marco Sørensen ikke initiativet til andre, da han kørte en suveræn sejr hjem med 4 sekunders forspring.

I en fantastisk week-end høstede Marco, med sine placeringer, 2 polepositions og hurtigste omgange, ialt 41 points, og gav sit team, Ma-con racing, fuldt udbytte af deres invitation til Marco om at køre deres racer denne week-end.

For Ma-con teamet må det siges at være en helt ny fornemmelse med en så stor pointhøst i Formel Adac. Med deres faste kører havde de i seriens foregående 8 løb hidtil ialt kun hentet 5 point.

Mon ikke VW motorsportschef, Kris Nissen, der i første omgang havde skabt kontakten til teamet, får et par venlige ord med på vejen for sin evne til at spotte nyt talent i Danmark.

Og muligheden for at se Marco i Formel Adac seriens resterende løb i år må være meget stor.

Med 6 afdelinger tilbage har den førende kører 96 points, så Marco har, hvis han får mulighed for at bygge videre på sin suveræne indsats fra denne week-end, sågar mesterskabschancer.