Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk

Formula Master

26/07/08

Kasper Andersen udgik
(Opdateret kl. 20:00)

Dagens International Formula Master løb på Brands Hatch udviklede dig til et dramatisk løb, med det meget stort mandefald, et mande fald der også ramte feltets danske deltager allerede på 1. omgang.

Med Kasper Andersen ude af løbet på allerede på opvarmningsrunden med mekanisk defekt, 4 kørere ude på 3. omgang, yderligere to på 12. omgang samt en på 16. omgang, var der kun 14 kørere der blev klassificeret i løbet.

Ligesom det har været tilfældet hele weekenden, var det Chris van der Drift og Sergey Afanasiev fra JD Motorsport der dominerede løbet, og de krydsede målstregen med blot 0,359 sekund mellem efter de 20 omgange.

21Kasper AndersenTridentDNF0

Løbets hurtigste omgangstid blev kørt af Norbert Seidler der på 3. omgang satte tiden 1:19,518 for en omgang på den 3703 meter lange bane, hvilket gav ham en gennemsnitsfart på 169,276 km/t.
Til sammenligning var Chris van der Drift's gennemsnitsfart for hele løbet på 124,340 km/t.

NEWS FLASH
Russeren Sergey Afanasiev fra JD Motorsport, der sluttede løbet på 2. pladsen, er blevet diskvalificeret.
Grunden til dette er at han var årsag til et undgåeligt uheld.