Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk

2 flotte løb i Holland af Kevin Magnussen

ADAC
Formel Masters

23/07/08

Under vanskelige betingelser kørte Kevin Magnussen 2 flotte placeringer hjem på Assen i weekenden. Han ligger dermed på en 4. plads i ADAC Formel Masters mesterskabet.

I lørdagens regnfulde løb, hvor Kevin Magnussen startede fra 2. gridplads, opnåede han en 3. plads, og i søndagens ligeledes regnfulde løb, hvor han havde pole, en 4. plads.
Begge løbsresultater var præget af valgt dækstrategi. Specielt i søndagens løb, hvor banen tørrede ud mod slutningen, var det rigtige valg slicks, hvilket vinderen, der startede bagerst i feltet profiterede af.
Kevin Magnussens team, Van Amersfoort racing, valgte dog en sikker løsning med regndæk, og fokuserede på at få samlet points til kontoen.

De 2 placeringer betyder, at Kevin selvom han ikke har deltaget i alle afdelinger, kun er 14 points efter den førende i serien. Med alle chancer for at kunne ende i toppen af mesterskabet, da der stadig resterer 6 dobbeltafdelinger.
Så mon ikke vi ser Kevin Magnussen køre de resterende afdelinger i Formula ADAC også?