Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.

Formel Ford - UK

Marco på podiet på Brands Hatch

15/07/08

Marco Sørensen deltog i weekenden i 19. og 20. runde af det Britiske mesterskab i Formel Ford. Løbet fandt sted på den engelske bane Brands Hatch tæt ved London .

(Foto: Marco Racing)

Kvalifikationen rakte til en femte og en fjerde plads. I første løb betød lidt tumult på de første omgange, at han faldt ned på syvendepladsen. Men efter nogle tætte dueller med de foran kørende, kunne den 17-årige Nordjyde krydse mållinjen på en tredjeplads. Undervejs havde han også nået at sætte hurtigste omgangstid af alle. I andet løb blev det til en fjerdeplads i et af de tætteste opløb der længe er set i Britisk Formel Ford, hvor de fire første biler krydsede mållinjen inden for 0.6 sekund.

Marco udtaler, at han er vild glad for det gode resultat. Samtidigt er han stolt over, at det hårde slid og de mange test kilometer han og teamet har brugt for at udvikle den nye bil, nu begynder at vise sig. Det er første løb i den nye bil, hvor jeg følte at jeg kunne presse bilen til det yderste uden at den mistede balancen, så det lover godt for resten af sæsonen.