Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk

International
Formula Master

11/07/08

Kasper Andersen nummer 18
Deltagerne i International Formula Master serien kørte i formiddag deres første fri træning forud for weekendens to løb på Estoril banen i Portugal, her var Pablo Sanchez Lopez hurtigste mand på den våde og glatte bane.

Pablo Sanchez Lopez fra Cram Competition var suverænt hurtigst, han sluttede med en tid der var hele 1,045 sekund hurtigere end Haralds Slegelmilhs fra Trident Racing der besatte 2. pladsen.
Yderligere 0,460 derefter kom Michael Ammermüller fra Iris Project teamet.

Formula Master feltets enlige danske deltager, Kasper Andersen der ligesom Slegelmilhs kører for Trident Racing, sluttede på 18. pladsen, og skønt han kørte 14 omgange blev det aldrig til en rigtig konkurrencedygtig tid.