Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk

World Touring Car Championship

Valencia - race 2

WTCC
18/05/08

Weekendens andet løn i World Touring Car Championship serien på Valencia banen i Spanien blev en stor triumf for Chevrolet teamet, der besatte de to øverste pladser på podiet.

Løbet blev vundet af Alain Menu foran Robert Huff, men de to Chevrolet kørere var i løbets slutning hårdt presset af de to BMW kørere Andy Priaulx og Jörg Müller der besatte 3. og 4. pladserne. De fire kørere krydsede målstregen inden for 5 sekunder af hinanden!

Bag de fire kom der fire SEAT kørere, med Gabriele Tarquini som den hurtigste af dem, han var hele 16 sekunder fra vindende Alain Menu.

Det blev endnu engang James Thompson på 11. pladsen der var hurtigste Honda kører, mens ingen af Lada kørerne fuldførte løbet.