Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.

A1 Grand Prix

Durban - finale løb

25/02/07

Med pole position, sejr i sprint løbet samt endnu en sejr i finale løbet, gjorde Nicolas Hülkenberg fra Team Tyskland næsten helt rent bord ved gadeløbet i Durban, Syd Afrika.

Efter de 49 omgange som finale løbet strakte sig over, kørte Hülkenberg over målstregen knapt 10 sekunder foran Team Englands Robbie Kerr, der sluttede løbet på anden pladsen.
Yderligere et sekund efter kom Matt Halliday fra Team New Zealand på tredje pladsen.

Ud af de 23 startende kørere i løbet, var det kun de 10 af dem der fik det ternede flag at se, efter et løb ramt af mange uheld.

Med sejren i finale løbet er Nicolas Hülkenberg kun en sejr fra Alexandre Premat's rekord med syv A1 Grand Prix sejre i træk.

23Christian MurchisonSingaporeDNF0

En ting manglede Nicolas Hülkenberg dog for at gøre helt rent bord denne weekend, og det var at sætte løbets hurtigste omgangstid, den skalp tog den lokale kører Adrian Zaugg sig af med tiden 1:18,780, han reddede dermed æren lidt for Team Syd Afrika, på trods af at han udgik efter 11 omgange.